Hamur yoğurma kabının içerisine ilk olarak sıvı yağ, eritilmiş ve soğutulmuş olan margarin, kabartma tozunu ve ılık sütü ekleyip çırpma teli yardımı ile iyice karıştırın. Elenmiş unu yavaş yavaş ekleyip özlü yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru 15 dakika kadar dinlendirdikten sonra hamurdan ceviz büyüklüğünden parçalar koparıp avucunuz içinde yuvarlayıp elinizde hamuru açın hamurun orta kısmına iri dövülmüş ceviz ve tarçın karışımından biraz koyun karşılıklı iki kenarını üst tarafta birleştirerek yapıştırın.
Hurma şeklini alan hamurları önceden ısıtılmış 190 derecelik fırına atın ve hamurların altları ve üstleri pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından alır almaz da önceden hazırlamış ve soğutmuş olduğunuz şerbeti tatlıların üzerinde gezdirin ve şerbetin çekmesi için 1-2 saat dinlendirmeye bırakın. Tatlılar şerbetini çektikten sonra servis etmeye hazır hale gelecektir. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.