Hurma hoşafının tarifini okurken aklınıza gelen ilk soru ne olabilir? Bence, hurma hoşafının yapımında en önemli malzeme hangisi? Taze hurma mı yoksa kuru hurma mı kullanmayı tercih edersiniz? Ayrıca, şeker kullanmak konusunda nasıl düşünüyorsunuz? Ekstra tatlar eklemek için tarçın ya da ceviz içi katmayı mı tercih edersiniz? Belki de portakal veya limon kabuğu rendesi ile ferahlatıcı bir aroma eklemek hoşunuza gidebilir. Hoşafın pişirilme sürecinde en çok hangi aşamayı önemserdiniz?
Hurma hoşafının tarifini okurken aklınıza gelen ilk soru ne olabilir? Bence, hurma hoşafının yapımında en önemli malzeme hangisi? Taze hurma mı yoksa kuru hurma mı kullanmayı tercih edersiniz? Ayrıca, şeker kullanmak konusunda nasıl düşünüyorsunuz? Ekstra tatlar eklemek için tarçın ya da ceviz içi katmayı mı tercih edersiniz? Belki de portakal veya limon kabuğu rendesi ile ferahlatıcı bir aroma eklemek hoşunuza gidebilir. Hoşafın pişirilme sürecinde en çok hangi aşamayı önemserdiniz?
Cevap yaz